2 i 1 – akkurat tingen for den travle moren

De fleste nettbutikker tilbyr nå noen ganger ulike fraktløsninger. En av de mest brukte er for nåværende pakkebutikker, som gir deg fleksibiliteten til å hente din nyinnkjøpte vare den dagen det passer deg. Metoden er svært smertefri, og i mange tilfeller også den billigste formen for frakt.

Du bør også planlegge å bestille varene for levering til din private bolig eller til din arbeidsplass. Fraktmetoden viser seg vanligvis å være litt mer kostbar, men på den annen side ganske enkel. Den billigste typen levering er uten tvil at du henter bestillingen selv, noe som imidlertid krever at du fysisk befinner deg i kort avstand fra e-butikkens plassering.

Leveringstiden kan være veldig avgjørende om du trenger produktet umiddelbart, og av den grunn er det veldig viktig at du ser estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

De fleste bedrifter på nettet lover levering på 1 ukedag på mange produkter, men vær forsiktig siden det avhenger av at transaksjonen blir realisert før et gitt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få det nye produktet ditt sendt før kl. lageransatte har stengetid.

Noen individuelle internettlager sørger for gratis levering, men i de fleste tilfeller krever det at det kjøpes inn et visst beløp. I tillegg må du velge den mest prisbevisste leveringsformen, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Taastrup, Hjørring eller Støvring – vil være å få produktene fraktet til en pakkebutikk.

Noen internettselskaper garanterer gratis frakt

Det er ganske smart for forbrukere å sammenligne priser fra ulike nettbutikker og av den grunn har mange nettbutikker blitt presset til å redusere salgsverdien på mange av deres produkter – for barn og babyer, men også for damer og herrer – en god del, og noen ganger gir de til og med gratis frakt.

Men fra tid til annen kan det være fordelaktig å inspisere enkelte nettbutikker for rabatter før du fullfører kjøpet, slik at du er godt informert om å motta den beste prisen.

Generelt sett favoriserer vi kortkjøp eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruke en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill hvis du har tenkt å betale ned på beløpet over en periode.

En garanti for at e-handel overholder dansk lovgivning

Før noen kjøper fra en nettbutikk, bør de utvilsomt lese nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er for det meste en tid- tærende oppgave.

En annen løsning kan derfor være å finne ut om e-butikken støttes av e-merket, siden det er en forsikring om at e-selskapet forholder seg til dansk lov, samt at nettnettet butikken blir ofte sett av fagfolk som kjenner lovene i området. Det er en veldig god snarvei for å hjelpe når du støter på vanskeligheter i prosessen med handelen.

Videre støtter vi at kjøper er klar over det elementære regelverket som kan påvirke kjøpet, som for eksempel hvilken returrett e-butikken har. Derfor er det også essensielt at du fortsatt lagrer ordrekvitteringen, slik at du kan bevise bestillingen din i fremtiden, uansett om du handler for en mann eller en kvinne.

Finn ut om nettforhandleren er verifisert av e-merket

Trustpilot tilbyr et bredt spekter av greie løsninger for å tolke ulike eksisterende forbrukeroppfatninger og derved anbefales det at du blir klokere på nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook gir deg også ganske passende muligheter til å bli kjent med internettselskapets troverdighet. I tillegg ser vi til og med internettvarehus hvor man kan skrive en evaluering av bedriftens tjeneste, som også må brukes for å få et innblikk i tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med en rekke virksomheter på nettet da vi formidler bedriftenes produkter, og tjener inn betaling dersom personen vi videresender gjør en transaksjon.

Informasjon vedrørende varer og e-butikker er til enhver tid beskyttet, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.