Derfor er badematten en hit i det moderne hjemmet

Mange e-butikker tilbyr nå noen ganger et stort utvalg av fraktalternativer. En av de populære akkurat nå er å sende til en pakkebutikk, og så kan du ganske enkelt hente dine nye produkter når det er anledning. Metoden er veldig praktisk, og i mange tilfeller også den mest prisbevisste fraktformen.

Du kan også prøve å velge å få den sendt til adressen din eller til arbeidsplassen din. Det er noen ganger litt dyrere, men ellers egentlig problemfritt. Den billigste leveringsmodellen vil imidlertid utvilsomt være å hente produktene selv, men dette krever at du holder deg rett ved siden av e-selskapets lager.

Hastigheten på levering kan være spesielt viktig dersom varen mangler umiddelbart, så det er ganske sentralt å sjekke estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag frakt på mange av butikkens produkter, men glem ikke at det krever at bestillingen er gjennomført før avtalt tid, slik at de mest sannsynlig kan få produktene sendt avgårde før de lageransatte har fire kvelder.

Flere nettbutikker tilbyr gratis levering, men stort sett kun ved kjøp av et visst beløp. I tillegg måtte du bestemme deg for den billigste leveringsmetoden, som ofte – enten du bor i nærheten av Roskilde, Hjørring eller Struer – vil være å få varene levert til en pakkebutikk.

Flere og flere handler i nettbutikker

Det har vist seg å være ganske enkelt for oss alle å finne de laveste prisene fra flere e-butikker og dermed mye internett butikker har ikke klart å unngå å redusere salgsverdien av produktene deres – for barn og babyer, og i tillegg for damer og menn – kolossalt, og tilbyr til og med noen ganger gratis frakt.

Det kan imidlertid alltid være lønnsomt å prøve noen forskjellige nettselskaper for rabattkoder før du bestiller, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Man må imidlertid være forsiktig med at dersom en e-butikk annonserer et produkt til en pris som anses som urealistisk attraktiv, bør dette noen ganger være en indikasjon på en uærlig butikk. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet av Innsigelsesordningen, som garanterer kjøper mot svindelselskaper på Internett.

Generelt sett tar vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du vurdere et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du ønsker å betale ned pengene over flere uker.

Vi anbefaler at du verifiserer nettbutikkens anmeldelser

Før noen kjøper fra en nettbutikk kan du av og til gå gjennom e-butikkens vilkår, men det er selvfølgelig ingen lengre spennende.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er verifisert av e-merket, noe som kan være en garanti for at internettselskapet oppfyller de danske reglene og at den jevnlig kontrolleres av eksperter som f.eks. har mye erfaring med reglene. I tillegg tilbys du muligheten for support i den grad du forårsaker problemer med bestillingen din.

I tillegg til dette er det nyttig at kunden er klar over de viktigste vedtektene som gjelder i forbindelse med kjøpet, for eksempel returpolicyen til internettselskapet. I den forbindelse er det også viktig at du fortsatt oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du til enhver tid skal kunne dokumentere handlen, enten du handler for en dame eller en herre.

Bestilling til din adresse eller til din jobbadresse

Trustpilot gir relativt gode muligheter til å inspisere ganske mange andre forbrukeres observasjoner, og derfor er det nyttig at du inspiserer e-handelen anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook bringer lignende fullstendig troverdige muligheter for å se på påliteligheten til e-handel. I tillegg til det møter vi til og med nettbutikker som gir folk mulighet til å gi en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har et fast samarbeid med en gruppe e-bedrifter og markedsfører varene deres, og krever inn et gebyr dersom den besøkende vi videresender gjennomfører en transaksjon.

Kunnskap om tilbud og e-handel er til enhver tid beskyttet, men vi kan ikke holdes ansvarlig for rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av den viste informasjonen.