Gode søvntips for hele familien

Mange nettbutikker tilbyr for tiden mange forskjellige alternativer for frakt. Det mest brukte er foreløpig levering til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente pakken på et tidspunkt du ønsker. Fraktalternativet er ganske problemfritt, og i mange tilfeller også den mest prisbevisste fraktløsningen.

Du kan også foretrekke å få varene levert til din adresse eller til din arbeidsplass. Løsningen blir dessverre litt dyrere, men også veldig problemfri. Den rimeligste løsningen vil imidlertid alltid være at du henter pakken selv, men det alternativet krever at du bor i nærheten av e-butikkens lokasjon.

Leveringsevnen er selvsagt ganske viktig dersom du trenger produktene på kort tid, så til det formål er det helt aktuelt å granske estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

De fleste nettbutikker lover levering på kun én virkedag for mange varer, men det forutsettes at bestillingen gjennomføres før et fastsatt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få varene sendt innen kl. de ansattes stengetid.

En rekke e-butikker lover gratis levering, men ofte kun hvis du kjøper for et bestemt beløp. I tillegg kunne du velge den billigste typen levering, som oftest – enten du bor i nærheten av Køge, Solrød Strand eller Lemvig – er å få budet til å bringe bestillingen til en pakkebutikk.

Sjekk om nettbutikken er godkjent av e-merket

Det er svært praktisk for folk å foreta prissammenligninger i forskjellige nettbutikker, og så mange nettbutikker har funnet det nødvendig å redusere salgsprisene på produktene deres – for juniorer, så vel som for voksne – kolossalt, og til og med noen ganger utføre gratis levering.

På den annen side kan det likevel være fordelaktig å sjekke ulike nettforhandlere etter salg før du kjøper, slik at du er på den sikre siden for å få best pris.

Du må bare være klar over at hvis en nettbutikk annonserer et produkt for salg til en utsalgspris som virker uendelig utmerket, bør det stort sett være et varseltegn på en svindel internettbutikk. Heldigvis er kortbetalinger omfattet av en forskrift som støtter kjøperen mot svindel på nett.

Generelt anbefaler vi kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du bruke en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du ønsker å betale ned kostnadene senere.

Før folk handler i en bedrift på nett, kan du utvilsomt gå gjennom nettbutikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke superspennende.

En enklere løsning kan kanskje være å sjekke om e-selskapet er e-label godkjent, noe som er en indikasjon på at internettselskapet overholder gjeldende danske regelverk, i tillegg til at internettvirksomheten er ofte vurdert av eksperter der mestrer reglene. Du tilbys også sjansen til å gi en hånd med når du har dilemmaer i forbindelse med din shopping.

Det anbefales at du sjekker internettselskapets rangeringer

Trustpilot tilbyr absolutt fine muligheter til å se nærmere på en del tidligere kjøperes vurderinger, og på grunn av dette foreslås det at du undersøker internettselskapets kritikk før du bestiller.

Facebook gir også alltid fordelaktige muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens troverdighet. Her møter vi noen nettlagre som gjør det mulig å produsere en vurdering av bedriftens service, som like gjerne kan brukes til å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Denne siden er reklamefinansiert. Vi har tette samarbeid med en gruppe nettbutikker ved at vi viser selskapenes tilbud, og innkrever provisjon forutsatt at en av våre besøkende foretar et kjøp.

Informasjon om varer og nettbutikker vedlikeholdes ofte, men vi kan ikke holdes ansvarlig for justeringer som kan ha blitt realisert siden vi nylig oppdaterte nettsidens data.