Tips til den perfekte 18-årsfesten

Flere internettselskaper tilbyr nå et bredt utvalg av leveringsalternativer. Noe av det mest brukte er for tiden levering til en pakkebutikk, fordi du så enkelt kan hente pakken akkurat når det passer deg. Fraktmetoden er veldig praktisk, og også den billigste løsningen for levering.

Du kan alternativt veie opp fordeler og ulemper ved å få pakken sendt til ditt bosted eller til din arbeidsadresse. Fraktalternativet vil dessverre være litt dyrere, men like greit veldig greit. Den billigste leveringsmodellen kan ikke motbevises ved å hente bestillingen selv, men dette krever at du bor i nærheten av nettselskapets lager.

at de ansatte har fri.

Handel via internett vokser raskt

Det er nå ekstremt ukomplisert for folk å finne de beste prisene på flere nettbutikker og av den grunn har et stort antall nettbutikker fant det uunngåelig å redusere salgsprisene betydelig på mange av varene deres – for babyer og barn, men også for menn og kvinner – og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Til tross for dette kan det fortsatt være lønnsomt å sjekke enkelte nettselskaper for rabattkoder før du bestiller, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Likevel må man være så årvåken at dersom en nettbutikk leverer et produkt for salg til en utsalgspris som kan virke enormt billig, så er det mest et symbol på en falsk e-butikk . Kjøp med vanlige betalingskort inngår imidlertid i en bestemmelse som beskytter kjøper mot uautentiske selskaper på internett.

Generelt sett slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativ kan du benytte deg av en avdragsordning fra for eksempel ViaBill hvis du heller vil betale ned regningen over tid.

Før noen handler i en nettbutikk bør man i prinsippet lese e-butikkens forretningsvilkår, men det er bare ikke spesielt spennende.

Et annet forslag kan kanskje være å sjekke om internettselskapet er e-merke godkjent, siden det kan være et tegn på at e-handelen respekterer de offisielle danske reglene, i tillegg til at internettselskapet blir gjennomgått en gang om en stund av spesialister som har innsikt i gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg muligheten til å få hjelp når du møter utfordringer med handelen din.

Videre kan det være nyttig om kjøper er klar over de viktigste vilkårene som kan håndheves i forbindelse med transaksjonen, for eksempel nettbutikkens byttepolicy. På grunn av dette er det også aktuelt at du til enhver tid lagrer kjøpsbekreftelsen, slik at du senere skal kunne bevise kjøpet ditt, uansett om du er ute etter varer til jente eller gutt.

Det anbefales at du følger e-forhandlerens vurderinger

Trustpilot gir deg relativt gode sjanser til å tolke en rekke aktuelle forbrukerkritikk og det anbefales derfor at du vurderer nettbutikkens anmeldelser før du kjøper.

Facebook gir også superstabile muligheter til å få innsikt i nettbutikkens troverdighet. Her ser vi faktisk e-selskaper hvor folk kan publisere en vurdering av kjøpet sitt, som også må brukes for å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har samarbeidsavtaler med mange internettbedrifter i form av at vi publiserer selskapenes tilbud, og krever inn betaling dersom våre besøkende gjennomfører et kjøp.

Informasjon om produkter og nettselskaper vedlikeholdes fra tid til annen, men vi tar ikke ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av nettstedets informasjon.