Admiral p barn

Rørt Admiral P i «Hver gang vi møtes»: – Såret har ikke grodd

Rørt Admiral P i «Hver gang vi møtes»: – Såret har ikke grodd – VG

9. feb. 2016 — I dag har de to barn på 11 og 13 år. – Hun er en god venn og en god mor. Vi fikk barn tidlig, og det var litt stress, forteller han. Hitlåta « …

Admiral P (38) liker ikke å gråte på TV, men da Tshawe Baqwa (40) trådte til med låten han «fryktet mest», rant det over.

Admiral P: – Tryggheten forsvant da pappa døde – SeHer

Hver gang vi møtes: Admiral P: – Tryggheten forsvant da pappa døde

20. sep. 2020 — Lil Mo fra Askim har nok lært et og annet fra pappa Admiral P. Nå debuterer 19-åringen som artist via singelen «Winners Anthem». Se video!

Da han var 15 år måtte moren plukke opp «Hver gang vi møtes»-aktuelle Admiral P fra glattcella.

Lil Mo: Sønnen til Admiral P debuterer som artist – 730.no

Lil Mo: Sønnen til Admiral P debuterer som artist 💫 – 730.no

30. jan. 2016 — At barna ikke kunne gjøre lekser under lys, og det var pappas skyld. Det var en jævlig følelse, sa Admiral P.

Lil Mo fra Askim har nok lært et og annet fra pappa Admiral P. Nå debuterer 19-åringen som artist via singelen «Winners Anthem». Se video!

Admiral P var så pengelens at han ikke en gang kunne betale …

Admiral P, Hver Gang Vi Møtes | Admiral P var så pengelens at han ikke en gang kunne betale strømregningen

Philip Tom Joseph Boardman, kjent under artistnavnet Admiral P, (født 27. mars 1982 i Lusaka i Zambia) er en zambisk/norsk reggae-/dancehall-/hiphop-artist.

– At barna ikke kunne gjøre lekser under lys, og det var pappas skyld. Det var en jævlig følelse, sa Admiral P.

Philip Boardman – Wikipedia

2. aug. 2012 — I kveld kan du se årets siste «Allsang på Grensen». Admiral P var en av artistene som fikk publikum til å stemme i.

Admiral P: – Barna mine får falske venner – TV2

Admiral P: – Barna mine får falske venner

21. nov. 2014 — Lenge var Philip “Admiral P” Boardman (32) en sint afrikaner som nektet å … med en Iphone og løper av gårde for å hente barn i barnehagen.

Kjendisstatusen går ut over barna.

– Når jeg synger «fy faen du ser bra ut», så er det for at alle …

– Når jeg synger «fy faen du ser bra ut», så er det for at alle skal si det.

Admiral P, egentlig Philip Tom Joseph Boardman, er en norsk reggaeartist og låtskriver … Philips Barn i bar’n (Remix) (2005) og El Axels Mas Fuego (2007).

Lenge var Philip “Admiral P” Boardman (32) en sint afrikaner som nektet å snakke norsk. Nå er han skyld i at hele Norge nynner på norsk reggae om fine damer.

Admiral P – Store norske leksikon

Admiral P – Store norske leksikon

: Old School kamera fra Zambia. Tekst: Husker det fra den tiden jeg var liten pakka meg inn når jeg var kald og sliten uskyldig barn du kan si jeg var …

Admiral P, egentlig Philip Tom Joseph Boardman, er en norsk reggaeartist og låtskriver, som siden sent i 1990-årene har bragt norsk reggae ut til et bredt publikum, ofte i samarbeid med artistkollega Nico D og reggaekollektivet Jah Ark Manifest. Han er best kjent for hits som Snakke litt (2011), Kallenavn (2012) og Engel (2014).Boardman er født i Zambia, med norsk far og zambisk mor, og flyttet til Norge i 1995 fordi faren ble kreftsyk.

Admiral P – «Denne teksten og sangen «Alltid Der

Facebook

17. sep. 2020 — NAVN: Philip Boardman/Admiral P, ektefellen Timme Shisali og deres to barn. YRKE: Reggae-artist. BOR: Askim FAVORITT: Kjøkkenøya

«Denne teksten og sangen «Alltid Der» har jeg laget til min mor, takk for at du alltid er der for meg. 📸: Old School kamera fra Zambia. Tekst:Husker…

Admiralens kjøkken | Velkommen til Strai Kjøkken

Kjøkkenøya gav Admiral P og kona Timme en ny og inspirerende mathverdag.

Keywords: admiral p barn