Arthur buchardt familie

Arthur Buchardt – Wikipedia

Arthur Buchardt – Wikipedia

Arthur Buchardt (født 15. juni 1948 i Drammen) er en norsk forretningsmann, mest kjent for å arbeide med utvikling av eiendom.

Arthur Buchardt – Store norske leksikon

Arthur Buchardt – Store norske leksikon

27. sep. 2022 — Arthur Buchardt er en norsk investor og entreprenør med en betydelig karriere innen hotell- og eiendomsbransjen. Han vokste opp på Nesodden …

Arthur Buchardt er en norsk investor og entreprenør med en betydelig karriere innen hotell- og eiendomsbransjen. Han vokste opp på Nesodden i Akershus og i Brumunddal i Hedmark, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI.Buchardt har tidligere vært ansatt i Den norske Creditbank, som i 1990 fusjonerte med Bergen Bank. Denne sammenslutningen medførte dannelsen av Den norske bank (DnB).

Arthur Buchardt | Kapital

26. des. 2020 — For personene på listen over Norges 400 rikeste tilordnes formuen som hovedregel familieoverhodet, også når arvinger formelt er inne som eiere, …

Her satser Buchardt-familien fremover – EiendomsWatch

Her satser Buchardt-familien fremover — EiendomsWatch

13. jan. 2022 — Mens hotellmarkedet krymper utforsker Anders og Arthur Buchardt andre muligheter med Røkke, Stordalen og Lund Svindal.

Mens hotellmarkedet krymper utforsker Anders og Arthur Buchardt andre muligheter med Røkke, Stordalen og Lund Svindal.

Portrettet: Kong Arthur | Dagens perspektiv

28. jun. 2002 — Trass i navnet, som stammer fra farens danske aner, er Arthur Buchardt født i Drammen. Familien flyttet til Nesodden da han var fem og bodde …

Solveig Haavik møter Arthur Buchardt

– Ingenting av dette hadde vært mulig uten en halvidiot fra …

– Ingenting av dette hadde vært mulig uten en halvidiot fra Brumunddal – Tu.no

12. mar. 2019 — Nå har de gitt fra seg navnet etter forhandlinger med NSB. Det er Anders Buchardt, Arthur Buchardts sønn, som bekrefter dette til E24 tirsdag. – …

Mjøstårnets far Arthur Buchardt legger ingenting imellom.

Arthur Buchardt: – Det er så mange dårlige journalister

Arthur Buchardt: – Det er så mange dårlige journalister – Dagsavisen

8. mai 2020 — Anders Buchardt leverer rekordtall i familieselskapet AB Invest, … AB Invest eies av far Arthur (71) og sønnen Anders (45) Buchardt.

– I mitt neste liv skal jeg bli journalist, for da gjør jeg aldri feil, blir aldri kritisert for noe i media, og så er det ikke så viktig det jeg presterer.

NSB måtte bli enige med Buchardt-familien før de fikk bruke …

jernbane, Brumunddal | NSB måtte bli enige med Buchardt-familien før de fikk bruke navnet Vy

13. jul. 2021 — Arthur Buchardt (t.v.) har flyttet deler av formuen til Anders Buchardt (t.h.) for å sikre seg mot en potensiell arveavgift.

For et år siden lanserte Buchardt-familien et milliardprosjekt i Hemsedal med navnet Vy. Nå har de gitt fra seg navnet etter forhandlinger med NSB.

Rekordår for far og sønn Buchardt. – Men nå rammes vi … – DN

Rekordår for far og sønn Buchardt. – Men nå rammes vi beinhardt (+) | DN

Etter et rekordsterkt fjorår for hotell- og eiendomskonsernet til Anders og Arthur Buchardt, rammes nå AB Invest knallhardt av koronakrisen. De kan tape 100 millioner i omsetning i år.

Rike familier frykter ny arveavgift – Buchardt framskyndte arven

Keywords: arthur buchardt familie