Askimtorget: Åpningstider, Butikker og Postens Bedriftssenter

Askimtorget er en populær handlegård beliggende i Askim kommune i Østfold. Her finner du et bredt utvalg av butikker og tjenester som dekker dine daglige behov.

Åpningstider

Askimtorget har generelt åpent fra mandag til fredag kl. 10:00 til 20:00, og lørdag kl. 10:00 til 18:00. Noen butikker kan ha avvikende åpningstider, så det er alltid lurt å sjekke de individuelle butikkene for nøyaktig informasjon.

Butikker på Askimtorget

På Askimtorget finner du et variert utvalg av butikker som dekker et bredt spekter av behov. Blant butikkene finner du blant annet:

  • Coop Extra Askim
  • Apotek 1
  • Hennes & Mauritz
  • Expert
  • Jernia
  • Rema 1000
  • Telebutikken
  • Gullfunn
  • og mange andre.

Enten du trenger dagligvarer, klær, elektronikk eller tilbehør til hjemmet, er det gode sjanser for at du finner det du trenger på Askimtorget.

Coop Extra Askim

Coop Extra Askim er en populær dagligvarebutikk lokalisert på Askimtorget. Her finner du et bredt utvalg av ferske varer, dagligvarer og andre produkter til rimelige priser. Butikken har et hyggelig og serviceinnstilt personale som står klare til å hjelpe deg.

Postens Bedriftssenter

På Askimtorget finner du også Postens Bedriftssenter. Her har du mulighet til å benytte deg av en rekke posttjenester, både for privatpersoner og bedrifter. Du kan sende brev og pakker, kjøpe frimerker og få hjelp med andre postrelaterte tjenester. Postens Bedriftssenter har kunnskapsrike og hjelpsomme medarbeidere som vil bistå deg med dine behov.

Kom og besøk Askimtorget

Askimtorget er et populært handleområde for innbyggere i Askim og nærliggende områder. Med sitt brede utvalg av butikker og tjenester, er det et førsteklasses sted for å dekke dine daglige behov. Besøk Askimtorget for å oppleve gode handlemuligheter og hyggelig atmosfære.

Ta turen til Askimtorget i dag og oppdag alt det har å tilby!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Askimtorget?

Askimtorget har følgende åpningstider: Mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til kl. 18:00. Planlegg shoppingen din i Askimtorget ved å vite åpningstidene deres.

Hvilke butikker finnes på Askimtorget?

Askimtorget har et bredt utvalg av butikker, inkludert kjente merkevarer og lokale butikker som tilbyr alt fra klær og sko til elektronikk og matvarer. Utforsk de forskjellige butikkene og finn akkurat det du leter etter på Askimtorget.

Hvor finner jeg Coop Extra i Askim?

Coop Extra i Askim ligger på Askimtorget, rett ved siden av hovedinngangen. Handle dagligvarene dine og få alt du trenger på Coop Extra i Askimtorget.

Hva er åpningstidene til Coop Extra i Askim?

Coop Extra i Askim har åpent mandag til fredag fra kl. 7:00 til kl. 22:00, og lørdag fra kl. 8:00 til kl. 20:00. Sjekk åpningstidene til Coop Extra i Askim for å sikre at du kan handle når det passer deg best.

Hva tilbyr Postens Bedriftssenter på Askimtorget?

Postens Bedriftssenter på Askimtorget tilbyr tjenester som sending og mottak av post, pakker og brev, samt andre forretningsrelaterte tjenester. Få hjelp med posttjenester og andre forretningsbehov på Postens Bedriftssenter på Askimtorget.

Hvor finner jeg Postens Bedriftssenter på Askimtorget?

Postens Bedriftssenter på Askimtorget ligger inne i kjøpesenteret, ved siden av hovedinngangen. Finn Postens Bedriftssenter enkelt når du besøker Askimtorget ved å følge skiltene inne i senteret.

Kan jeg sende pakker fra Postens Bedriftssenter på Askimtorget?

Ja, du kan sende pakker fra Postens Bedriftssenter på Askimtorget. De tilbyr en rekke fraktalternativer og hjelper deg med å få sendt pakken din trygt og effektivt. Send pakker fra Postens Bedriftssenter på Askimtorget og få dem levert i tide og i god stand.

Hva er åpningstidene til Postens Bedriftssenter på Askimtorget?

Postens Bedriftssenter på Askimtorget har åpent mandag til fredag fra kl. 9:00 til kl. 18:00, og lørdag fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Sjekk åpningstidene til Postens Bedriftssenter på Askimtorget for å vite når du kan dra dit for å få hjelp med ulike posttjenester.

Kan jeg få hjelp med forretningsrelaterte spørsmål på Postens Bedriftssenter på Askimtorget?

Absolutt! Postens Bedriftssenter på Askimtorget har kunnskapsrike ansatte som kan svare på spørsmål relatert til posttjenester og andre forretningsbehov. Få den hjelpen du trenger fra eksperter på Postens Bedriftssenter på Askimtorget for dine forretningsrelaterte behov.

Hva er fordelen med å besøke Askimtorget?

Ved å besøke Askimtorget har du tilgang til et bredt utvalg av butikker, inkludert dagligvarehandel og posttjenester, alt på ett sted. Du kan unngå å måtte reise mellom mange forskjellige steder for å få gjort alle nødvendige ærender. Spar tid og energi ved å besøke Askimtorget, hvor du finner alt du trenger på ett sted.

Artiklen Askimtorget: Åpningstider, Butikker og Postens Bedriftssenter har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 40 anmeldelser