Badekar plast barn

Sammenleggbart Badekar for Barn – CDON

Til nyfødte barn kan du bruke en badestøtte i badekaret, slik at badet blir både sikkert og komfortabelt for barnet. Når barnet blir større, kan han eller hun …

Sammenleggbar badebalje, baby – Biltema.no

Praktisk sammenleggbar badebalje for babyer. Praktisk å oppbevare og ha med på reiser. Gummiføtter, slik at badebaljen står stabilt. Med opphengskrok og rom for såpe og vaskeklut. Av TPE-gummi og ufarlig PP-plast uten ftalater og BPA. Med temperaturfølsom bunnplugg som endrer farge hvis badevannet overstiger 37,8 °C. Rommer 44 l. Vekt: 2 kg. Mål (felt ut): (L) 82 x (B) 47 x (H) 22,5 cm. Oppfyller kravene i henhold til EN17072:2019. Husk at en voksen alltid må følge med barnet og aldri være mer enn en armlengdes avstand unna.

Badebaljer | Ergonomiske baljer til bad av baby – Jollyroom

Badebaljer | Ergonomiske baljer til bad av baby | Jollyroom

Her finner du et stort utvalg av badebaljer til baby. Klikk inn for å velge blant baljer med stativ, badestol og støtte, samt sammenleggbare badekar.

Orthex™ badekar | Obs.no

Badekar med plugg i BPA-fri plast. 50 liter kapasitet.

Badekar – BabyDan

Badekar

Kjøp BabyDans sikkerhetsprodukter og gjør hjemmet sikkert for barnet ditt. Vi har alt fra ammeinnlegg og potter til sikkerhetsgrinder og hjørnebeskyttere

Balje – Europris

Balje

Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk.

LÄTTSAM Badebalje, hvit, grønn – IKEA

LÄTTSAM Badebalje, hvit, grønn. Babyer liker å bade og plaske. Badebaljen er lett å flytte dit du vil ha den, og den står stødig når barnet leker med vannet.

BADEBALJE SORT | Megaflis.no

Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et …

Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et badekar – Momenta.no

Keywords: badekar plast barn