Dårlige vitser for barn

Dårlige vitser – Vitser som er så dårlige at de er morsomme!

Dårlige vitser – Vitser som er så dårlige at de er morsomme! | 2021

På denne siden har vi samlet en rekke vitser som er så dårlige at de er morsomme! … Alle barna spilte ikke på spilleautomat, og ikke Kenneth heller, …

Ser du etter dårlige vitser? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke vitser som er så dårlige at de er morsomme! Vi håper du liker de! 

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le!

Vitser for små barn – Morsomme vitser som får barn til å le! | 2021

Leter du etter vitser for små barn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange vitser for små barn som garantert får frem latteren.

Lesernes verste vitser – Pappahjerte

Pappahjerte – Lesernes verste vitser

2. aug. 2017 — Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har humret meg gjennom stort sett alt. Og her kommer de beste …

1-2-3 Pappavitser fra “Litt på kanten” sinnsykt tørre vitser

Vi har nå bestemt oss for å legge ut flere pappavitser her som et samlested. For dere som nå skal oppdage hva en pappavits er for første gang, enkelt og greit …

Pappavitser i høyeste klasse. Pappavitsene på denne siden er av de tørreste vi klarte å finne. Her er det bare å finne frem noe fuktighet å ha i seg!

Vitser for barn – Vitser og Gåter

Vitser for barn | Vitser og Gåter

Her er mange morsomme vitser for barn, både gode og korte, om foreldre, skole, dyr og masse annet. De beste aprilsnarr-vitsene og pranks · Aprilsnarr. Vi vet …

vitser for barn er morsomt å fortelle. Barn liker å le. Her er mange morsomme vitser for barn, både gode og korte, om foreldre, skole, dyr og masse annet.

25 ekstremt tørre vitser – Vitser og Gåter

25 ekstremt tørre vitser | Vitser og Gåter

Husk å les disse Alle Barna Vitser. Visste du at håndklær er den største årsaken til tørr hud? Hva sa Batman til Robin før de satte seg inn i bilen?

Her snakker vi Sahara-tørre vitser. Sett det godt til rette og ha et glass vann tilgjengelig for her kommer det 25 ekstremt tørre vitser. Enjoy le Humor.

Teite vitser. : r/norge – Reddit

Reddit – Dive into anything

29. sep. 2019 — “Hva heter gartneren til Stalin? Plenin.” Og min hjemmelagde: “Alle barna hadde et navn unntatt.” Setter pris på alle gode og dårlige forsøk …

138 votes, 112 comments. Hei, jeg trenger noen teite vitser. Så teite og enkle som mulig. Deler en klassiker og en skikkelig teit en jeg mener å ha …

Vitser for barn – Her finner du de morsomste vitsene for barn

3. sep. 2019 — Vi har samlet en liste med morsomme vitser til barn. Enkelte av disse vitsene vil garantert få barna til å le høyt og hjertelig!

Vi har samlet en liste med morsomme vitser til barn. Enkelte av disse vitsene vil garantert få barna til å le høyt og hjertelig!

Litt på kanten – Vitser.info

Vitser.info – Litt på kanten

Hvordan unngår man incest? – Man byttelåner barn med naboen.. Hos gynekologen. Brukervurdering: 5 / …

Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre.

Blaute sommervitser – P4

18. jul. 2018 — Her er et utvalg av P4-lytternes bløteste vitser! … Han syntes barnets vekt var litt for lav og spurte om barnet fikk bryst eller flaske.

Keywords: dårlige vitser for barn