Daktacort barn

Daktacort «McNeil» – Felleskatalogen

Forsiktighet anbefales hos spedbarn og barn ved påføring på større hudområder eller under okklusjonsbandasje, inkl. under bleier, og unngå bruk i ansiktet.

Daktacort McNeil – Felleskatalogen Pasientutgave

Daktacort er en krem som inneholder virkestoffene mikonazol og hydrokortison. Mikonazol er et soppdrepende middel som virker mot flere typer sopp, i tillegg til …

1. Hva Daktacort er og hva det brukes mot Hva Daktacort er Daktacort er en krem som inneholder virkestoffene mikonazol og hydrokortison. Mikonazol er et

Kjøp Daktacort Krem 20 mg/g/10 mg/g 15 g på nett – Vitusapotek

Kjøp Daktacort Krem 20 mg/g/10 mg/g 15 g på nett | Vitusapotek

Daktacort Krem 20 mg/g/10 mg/g. 15 gram Krem , Tube. kr 169,90.

Daktacort Krem 20 mg/g/10 mg/g er et reseptfritt legemiddel. Du kan bestille legemiddelet hjem på døren eller velge klikk&hent til ditt nærmeste Vitusapotek.

Daktacort krem 15g – ApotekDirekte.no

Daktacort brukes til egenbehandling av kløende fotsopp. … Oppbevares utilgjengelig for barn. Daktacort oppbevares ved 2 – 8 ° C (i kjøleskap).

Daktacort brukes til egenbehandling av kløende fotsopp. Typiske symptomer kan være rød hud, kløe og svie. Maks behandlingstid er 4 uker ved egenbehandling.

Daktacort 20+10mg/g krem 15g – Apotek 1

Apotek 1

Til behandling av kløende fotsopp.

Bleieutslett – Drop-In legene

Kjære foresatte til barn med atopisk eksem … Men da barna ble født, var vi ikke forberedt på det som skulle komme. … ***Daktacort. *Synalar m/chinoform.

Atopisk eksem hos barn – Oslo universitetssykehus

En kan nok bruke Daktacort mot sopp i… … En kan bruke denne til barn under 18 år, hvis det er lege som har sagt det og skrevet ut medisinen til barn.

Lurer på om Daktacort krem vil ta bort sopp i underlivet.Kan …

DAKTACORT® (mikonazol/hydrokortison). Reseptfritt legemiddel mot kløende fotsopp hos voksne og barn over 18 år. Skal ikke brukes ved virusinfeksjoner i huden …

Daktacort® | Reseptfrielegemidler

Daktacort® | Reseptfrielegemidler | Consumer Healthcare Norway

Besøk Daktacort® Norge i dag for å finne informasjon om varemerket Daktacort® – produkter, råd og veiledning. Klikk her for å finne ut mer.

Keywords: daktacort barn