Elektrisk brannbil barn

Elbil Brannbil – 12V – Rull

Vi har alt fra en tøff, liten elmotorsykkel og ATV-er, til Jeeps med plass til både ett og to barn – alle sammen elektriske, så barna kan kjøre helt selv. Noen …

Drømmeleketøyet for den lille reddningsmannen i nøden som vil ta med seg vannpistolen og gå ut på brannslukkingseventyr i nabolaget! Mengder av kule funksjoner

Elbiler & Elkjøretøyer | Biler, sykler, traktorer & ATV for barn

Elbiler & Elkjøretøyer | Biler, sykler, traktorer & ATV for barn | Jollyroom

Brannbilen leveres med fjernkontroll, slik at du kan styret barnet mens han/hun kjører. USB / TF-kortkontakt / MP3-port, fjæring på alle hjul og doble dører …

Hos oss finner du en rekke knalltøffe elbiler og andre elkjøretøyer for barn som er glad i litt fart og spenning. Klikk deg inn og finn noe til akkurat ditt barn!

Gigantisk elektrisk brannbil for barn 12V gummihjul

Elektrisk Brannbil for barn 12v

Batteridrevet med 12v lader inkludert Nøkkelstart. Gummihjul Knapp for høy / lav hastighet. Fremover og bakoverfunksjoner. LED-forlykter og baklykter.

Elektrisk Brannbil for barn 12v Brand new firetruck kommer med oppgradert dashbord, LED-frontlykter og baklykter.

Gigantisk elektrisk brannbil for barn 12V gummihjul – Norsat AS

Elektrisk brannbil for barn, med brannmannhjelp og lekebrannslukker. Maks brukervekt 30 kg. Bilen har 2 x 35W elmotorer og et batteri på 12V 10Ah.

Batteridrevet med 12v lader inkludert Nøkkelstart. Gummihjul Knapp for høy / lav hastighet. Fremover og bakoverfunksjoner. LED-forlykter og baklykter.

Gigantisk elektrisk brannbil for barn 12V gummihjul

Gigantisk elektrisk brannbil for barn 12V gummihjul – Homestore.no

Her finner du biler og kjøretøy til barn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre akkurat som en ordentlig bil, til radiostyrte …

Gigantisk elektrisk brannbil for barn 12V gummihjul

Elbil brannbil – 4695,- – Hjemfint.no

Elbil brannbil – 4995,- – Hjemfint.no

Kjøp – 4995,-! Elbil brannbil. Elektrisk brannbil for barn, med brannmannhjelp og lekebrannslukker. Maks brukervekt

Elbiler og store traktorer til barn – Lekekassen

Elbiler og store traktorer til barn

La barna ta styringen bak rattet på et eget kjøretøy fra vårt spennende utvalg av elbiler og store traktorer. Elbilene kommer i en rekke ulike varianter basert på blant annet på klassiske, ekte kjøretøy som appellerer til den spirende bilentusiasten. Man finner også ulike firhjulinger, motorsykler, traktorer og andre maskiner som minner om livet på gården. Her finner du biler og kjøretøy til barn i flere aldersgrupper, med alt fra elektriske biler de kan styre akkurat som en ordentlig bil, til radiostyrte kjøretøy eller traktorer med pedaler og morsomme funksjoner og ekstrautstyr.

Gigantisk Elektrisk Brannbil – Deluxe (plass til to barn) | Villakids

Lekebil til salgs | FINN Torget

Du finner 2547 annonser som inneholder ordet “lekebil” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Keywords: elektrisk brannbil barn