Grethe enlid familie

«Farmen»-Grethe mistet 10 kilo under innspillingen

13. nov. 2021 — For Grethe Enlid (49) som allerede var en slank dame ble det mer dramatisk enn et hyggelig vekttap som bonus etter serien.

For Grethe Enlid (49) som allerede var en slank dame ble det mer dramatisk enn et hyggelig vekttap som bonus etter serien.

Farmen-Grethe brøt sammen bak kamera – TV2

Farmen-Grethe brøt sammen bak kamera

1. nov. 2021 — Forrige ukes storbonde Grethe Enlid (50) måtte dra alene til markedet, da begge hjelperne hennes, Herman Herberth Herding (24) og Kåre …

Bedriftsleder Grethe Enlid (50) måtte ta til tårene da hun var på markedet alene. Det var det en helt spesiell grunn til.

Grethe Enlid on Instagram: “Om du ikke fikk sett denne flotte …

Grethe Enlid on Instagram: “Om du ikke fikk sett denne flotte unge mannen på @gmn i går så vil jeg anbefale alle å ta en titt. @danielgodoe er et fantastisk talerør for alle der ute som kanskje syns det er vanskelig å stå fram med sin legning.Jeg er sååå stolt av deg Daniel og ditt smil, din latter, ditt sjarmerende vesen og din flotte personlighet har definitivt beriket livet mitt.Tenk om alle hadde vært som deg💕#godmorgennorge #farmen2021 #torpet2021 #carpediem”

292 Likes, 2 Comments – Grethe Enlid (@gretheenlid) on Instagram: “Om du ikke fikk sett denne flotte unge mannen på @gmn i går så vil jeg anbefale alle å ta …

292 Likes, 2 Comments – Grethe Enlid (@gretheenlid) on Instagram: “Om du ikke fikk sett denne flotte unge mannen på @gmn i går så vil jeg anbefale alle å ta en titt. @danielgodoe er et fantastisk talerør for alle der ute som kanskje syns det er vanskelig å stå fram med sin legning.Jeg er sååå stolt av deg Daniel og ditt smil, din latter, ditt sjarmerende vesen og din flotte personlighet har definitivt beriket livet mitt.Tenk om alle hadde vært som deg💕#godmorgennorge #farmen2021 #torpet2021 #carpediem”

Grethe Enlid on Instagram: “Hipp Hurra og gratulerer med …

Grethe Enlid on Instagram: “Hipp Hurra og gratulerer med dagen Norge🇳🇴og gratulerer med dagen til mamma’n min som fyller 72 år i dag🎉Vi skal feire Norge og ikke minst min fine mamma sammen med hele storfamilien vår med grilling, kaker, gaver, russ, småfolk og storfolk. På dager som dette føler jeg meg som verdens heldigste🥳#17mai #feiring #bursdag #familie #trondheim”

gretheenlid Hipp Hurra og gratulerer med dagen Norge og gratulerer med dagen til mamma’n min som fyller 72 år i dag Vi skal feire.

28 Likes, 1 Comments – Grethe Enlid (@gretheenlid) on Instagram: “Hipp Hurra og gratulerer med dagen Norge🇳🇴og gratulerer med dagen til mamma’n min som fyller 72 år i dag🎉Vi skal feire Norge og ikke minst min fine mamma sammen med hele storfamilien vår med grilling, kaker, gaver, russ, småfolk og storfolk. På dager som dette føler jeg meg som verdens heldigste🥳#17mai #feiring #bursdag #familie #trondheim”

februar 2011 – Grethe Enlid

Grethe Enlid: februar 2011

28. feb. 2011 — I mot dem ser jeg en familie, sikkert mor,far og tre barn, komme i skiutstyr og med sekk og flagg på ryggen. Plutselig oppstår, sånn helt ut …

Sykehjemspasienter betaler private firma for å komme ut og få …

Sykehjemspasienter betaler private firma for å komme ut og få frisk luft – adressa.no

26. jul. 2015 — Grethe Enlid leder Trondheim private omsorgstjeneste og er på vei fra et … private for at familiemedlemmet på sykehjem skal få frisk luft.

Turgåing og sosialt samvær for sykehjemspasienter har blitt butikk for flere private firma i Trondheim.

Frp-er opptrådte som publikumsgjest i NRK-debatt – VG

31. jan. 2011 — (VG Nett) I NRKs Debatten forrige uke fortalte Grethe Enlid om hvor dårlig hun synes politikerne håndterer strømprisene.

(VG Nett) I NRKs Debatten forrige uke fortalte Grethe Enlid om hvor dårlig hun synes politikerne håndterer strømprisene. At hun selv stiller til valg for Frp, var det ingen som fikk vite.

Farmen»-Grethe måtte bestille legetime etter voldsom …

Farmen, Østre Toten | «Farmen»-Grethe måtte bestille legetime etter voldsom vektnedgang under Toten-besøket

11. nov. 2021 — Grethe Enlid gikk ned over ti kilo på «Farmen»-gården, og mener hun er smittet av Robs tarmbakterier.

Grethe Enlid gikk ned over ti kilo på «Farmen»-gården, og mener hun er smittet av Robs tarmbakterier.

Nybygg fullt av feil – Nettavisen

Nybygg fullt av feil

2. nov. 2006 — I snart to år har Grethe vært den stolte eieren av en flunkende ny … 16. desember 2004 låser familien Enlid seg inn i sin nye bolig, …

I snart to år har Grethe vært den stolte eieren av en flunkende ny tomannsbolig. Like lenge har hun ventet på at Villaservice skal gjøre seg ferdig med den.

Keywords: grethe enlid familie