Himakånå med barn

Himakånå – FantastiskTurglede

FantastiskTurglede – Himakånå

1. sep. 2017 — Turen til Himakånå ble en stor og positiv overraskelse. Turen var rett og slett lekker, og det til tross for at den ikke var spesielt lang.

Himakånå – UT.no

Himakånå

5-timers guidet fottur til Himakånå Mini Trolltunga. Bussturer … Det er en familievennlig tur, som barn kan gjøre, slik at løypa kan bli overfylt.

Himakånå (357 moh) og Stølanuten (578 moh)

Himakånå (357 moh) og Stølanuten (578 moh) – Mellom Bakkar og Berg

Ukens utflukt: Ta turen til Himakånå. Nedstrands svar på trolltunga og en spektakulær opplevelse. Parkering kan du gjøre ved Joker butikken i Hinderåvåg….

Himakånå | Turanbefalinger

Himakånå i Tysvær – en spektakulær attraksjon

Himakånå i Tysvær – en spektakulær attraksjon – Små reisehistorier

Mange mener at Himakånå er vel så spektakulær som Trolltunga med sin fantastiske utsikt. Du må oppleve det selv!

På tur til Himakånå – Fritt Fall Foto og Design

På tur til Himakånå – Fritt Fall Foto og Design

Himakåna (Nedstrand, Norge) – Anmeldelser – Tripadvisor

Himakåna, Nedstrand: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Himakåna i Nedstrand, Norge på Tripadvisor.

Stuvik Camping – Ukens utflukt: Ta turen til Himakånå….

Toppturer – Tysvær kommune

HimakånåDette er de siste årene blitt Tysværs mest kjente turmål, og blir gjerne kalt for Nedstrand sitt svar på Trolltunga, som med sin spektakulære fjellformasjon henger høyt over Lysevatnet. Turen har god stigning hele veien, men er verdt strevet og belønner deg med storslått utsikt hele veien. Turen er for hele familien, men kan være noe krevende for de minste barna.Overskrift…The spectacular hike «Himakånå» is one of the most known mountainhikes in the area. If you dare to walk out on the edge you will have the most amazing view over Lysevatnet and Nedstrandsfjorden. The hike takes roughly 2 hours roundtripHøyreklikk for å velge modul eller skriv en tekst…Høyreklikk for å velge modul eller skriv en tekst…Alvanuten Her får du et luftig skue på 224 meters høyde, over Aksdal og området rundt. Det er en fin tur for hele familien, og går på oppmerket tursti.På Alvanuten kommer det snart en dagsturhytte, som du kan lese mer om her.  LammanutenLammanuten er det høyeste

Keywords: himakånå med barn