Innerdalen med barn

Innerdalen og tur til Innerdalstårnet | Turfamilien

I Innerdalen, “Norges vakreste dal”, har Kristiansund og Nordmøre Turistforening noen av … Ekstra gode rabattordninger på overnatting for barn og ungdom.

vi reiste opp allerede torsdag morgen for en ordentlig langhelg i Innerdalen. Dette året skulle vi nemlig til det mektige Innerdalstårnet for første gang!

Innerdalstårnet med barn | UTEMAGASINET.NO

Område. Trollheimen, Innerdalen landskapsvernområde · Type. Fottur · Gradering. Ekstra krevende · Lengde og varighet. 9,1 km. 7 timer. Turen går tur/retur samme …

Hele familien husker fjellturen til Innerdalstårnet som en fantastisk opplevelse. Takket være selektiv hukommelse og doping.

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal – Visit Norway

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal | Hiking | Ålvundeid | Norway

Turen inn til dalen går langs grusvei. I mer enn 100 år har Innerdalhytta tatt i mot fjellturister. I dag er det tre overnattingsmuligheter i Innerdalen. Innerdalshytta (Betjent DNT hytte) og Renndølsetra tilbyr overnatting med full pensjon, mens i gammelhytta som drives av Kristiansund og Nordmøre Turistforening er det selvbetjent. Både for fjellklatrere og fotturister er disse overnattingsstedene et flott utgangspunkt for mange turer. Men også for barnefamilier er stedet et fint turmål. Startsted og turbeskrivelse: Kjør langs RV70 (mellom Kristiansund og Sunndalsøra, ca 16 km fra Sunndalsøra), ta av på nordsiden av veien ved Ålvundeid og følg liten asfaltvei innover til parkeringsplass Nerdalen (ca 10 km). Fra parkeringsplass ved Nerdalen/Innerdalen går det grusvei til selve Innerdalen. Vegen har noe stigning, tidvis bratt så beregn godt med tid. Fra parkeringsplassen til Innerdalen tar det ca 50 – 60 minutter å gå, noe mer dersom man har med seg barn. Vel inne i dalen kan du besøke Renndølsetra eller Innerdalshytta. Begge er åpne om sommeren og du kan overnatte eller bare kjøpe deg en kopp kaffe, en vaffel eller middag. Innerdalstårnet, det mest markante fjellet i dalen, er kjent fra norsk barne-tv “Blåfjell” og er også en klassiker blant fjellfolk i Norge. Tårnet kan bestiges alene eller helst sammen med guide fra Contrast Adventure.

Vandring til Innerdalen – Norges vakreste dal – Fjord Norway

Innerdalen blir kalt Norges vakreste fjelldal, og ikke foruten grunn. Ingen biltrafikk, lyden av fossefall og vann omkranset av majestetiske fjell – her kan …

Innerdalen – Sommerferie i Norge

Sommerferie i Norge — Innerdalen

Innerdalen blir ofte kalt Norges vakreste fjelldal. Kjør RV 70 mellom Sunndalsøra og Tingvoll, ta av ved Ålvundeid, følg skilt til Innerdalen. Parker bilen, nyt en rusletur de 4 kilometerne inn til hjertet av Innerdalen. Innerdalstårnet troner over dalen 1.394 meter høye tårn som et naturskapt spir. I dalbunnen glitrer krystallklare Innerdalsvannet. Bo på Renndølsetra eller Innerdalen turisthytte.

Opplevelser i Innerdalen – Norges fineste dal

I Innerdalen kan du campe i telt eller hengekøye, spise nysteke vaffler, fikse og gå på lange fjellturer som Innerdalstårnet. Leie El-sykkel..

Innerdalen: Turen til Norges vakreste fjelldal

Innerdalen: Turen til Norges vakreste fjelldal – Reisebloggen Det vonde liv

Innerdalen i Sunndal er så fin at selv Google Maps kaller den “Norges vakreste fjelldal”. Les om dalen og fotturene der her!

Innerdalshytta – UT.no

Innerdalshytta

Innerdalstårnet – en heftig himmelstige – UT.no

Innerdalstårnet – en heftig himmelstige

Keywords: innerdalen med barn