Kjøkkensett barn

Mat, grytesett og servise til lekekjøkken – Lekekassen

Mat, grytesett og servise til lekekjøkken

Vi har trygge, morsomme leker som hjelper barn til å utvikle grov- og finmotorikk, sosiale ferdigheter og logisk tenking gjennom rollespill, fantasi, …

Fyll kjøkkenet med mat, drikke, servise, gryter og tilbehør akkurat som på et ekte kjøkken. Med ulike matvarer kan du late som du lager dine egne retter som du kan servere til dine gjester. Utvid lekekjøkkenet med kjøkkenmaskiner som miksmaster, brødrister, toastjern, kaffemaskin, mikrobølgeovn eller en ekstra stekeplate, i tre, i plast, med eller uten lyd. Du finner en rekke ulike tilbehør som det er spennende å ha når man skal ta i bruk kjøkkenet hjemme på barnerommet.

Kjøkkenutstyr | Alt av utstyr til lekekjøkkenet – Jollyroom

Kjøkkenutstyr | Alt av utstyr til lekekjøkkenet | Jollyroom

Lekeserien DUKTIG gjør det enkelt og morsomt for barna å kopiere det de voksne gjør – noe som er en viktig måte for barn å utvikle sosiale ferdigheter på.

Velg og vrak blant kjøkkenmaskiner, visper, gryter og serviser i vår store utvalg av kjøkkenutstyr til lekekjøkkenet. Vi har alt en mesterkokk behøver!

Kjøkkensett barn 9 deler | ELECTROLUX – Jula

Kjøkkensett barn 9 deler | ELECTROLUX | Jula

Lag en god middag med komfyr og kjøkkenutstyr fra Ecoiffier. 26 x 20 x 13,5 cm. Fra 18 måneder.

Et lekesett for barn som liker å pusle på kjøkkenet. Inneholder seks ulike kjøkkenredskaper, kaffetrakter, brødrister og batteridrevet håndmikser.

Leker til store og små barn mellom 3 og 7 år – IKEA

Leker til store og små barn mellom 3 og 7 år – IKEA

Barn leker seg klokere på lekekjøkkenet når de setter mat i ovnen, lager mat og serverer. Se vårt enorme utvalg … Kjøkkensett i rustfritt stål, 12 deler.

Våre sikre og morsomme barneleker har gledet barn i alle år. Se vårt populære lekekjøkken, tegnesaker eller togbane. Ta en titt på det store utvalget på IKEA.no.

DUKTIG-serien – IKEA

Med DUKTIG-serien kan barn benytte kjøkkenredskaper som er helt lik det de voksne har. – IKEA

Mange barn har fulgt med på TV-kokke- og bakekonkurranser, der barna elter, hakker og frityrsteker alt fra stikkelsbær til sild med stor entusiasme og …

Gjør matlagingen til en sosial hyggestund, og la barna leke kjøkken mens du lager mat. Dette lar barnas sosiale ferdigheter utvikle seg mens du jobber.

Kjøkkensett – Norli Bokhandel

Norli Bokhandel

Kjøp lekkert lekekjøkken på nett her – Lekeakademiet.no

Kjøkkensett i rustfritt stål, 12 deler – Lekeakademiet.no

Stort kjøkkensett 12 deler av rustfritt stål til barn. Kjøp her.

Både barn og voksne leker og lærer bedre med riktig utstyr, og på Lekeakademiet mener vi at alle barn har rett til å leke. Så kjøp utstyr til barnet ditt her.

Kjøkkensett – Clas Ohlson

Keywords: kjøkkensett barn