Kontantkort barn

Skal jeg velge abonnement eller kontantkort til barnet? – Telia

Kontantkort eller abonnement til barn? | Telia | Telia

9. nov. 2022 — Selv om de aller fleste velger abonnement til barna så eksisterer det gode gamle kontantkortet i beste velgående. Men når er det egentlig lurest …

Bør man velge kontantkort eller mobilabonnement til barn? Tidligere var mobilabonnement forbeholdt voksne, slik er det ikke lenger. Les hva du bør velge her.

Mobilabonnement barn vs kontantkort barn – OneCall

Mobilabonnement barn vs kontantkort barn | OneCall

Vurderer du kontantkort til barna? For en del år siden var det nok den beste løsningen. Men nå kan det være smart å velge et mobilabonnement.

Barnets første mobil – Telenor

Barnets første mobil

Mange velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du for mer enn 109,- i måneden som er månedsprisen for abonnementet Trygg Start, …

Tips og råd når barna skal få sin første mobiltelefon

Nyhet! Mobilabonnementet for barn under 13 år – ice

Kontantkort med god mobildekning – Telenor Kontant

Kontantkort gir deg full kontroll på mobilbruken, enten til deg selv eller til barna. I tillegg får du dekning og Min Sky bildelagring inkludert.

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge til barn og unge?

Nyhet! Mobilabonnementet for barn under 13 år – ice

Med gratisabonnementet iceJunior får barn under 13 år sitt første mobilabonnement, med 1 GB og muligheten til å ringe 3 valgfrie numre i Norge.

Gi barnet en trygg start med 1 GB data med iceJunior – Norges første og eneste gratis mobilabonnement for barn.

Mobiltelefon til skolestart? Gjør valget enklere! – Talkmore

Hvilket mobilabonnement skal jeg velge til barn og unge? | Barnevakten

8. feb. 2017 — Sørg likevel for at barnet står som bruker. Da har innholdsleverandøren plikt til å sørge for at innholdet egner seg for barn. Kontantkort …

Gjerrigknarkens 3 tips til billige kontantkort

Skolestart

En kan lett falle for fristelsen for å gå for et kontantkort uten ringeminutter, SMS og data inkludert. For et barn i tidlig skolealder kan det være …

Alt du trenger å vite om kontantkort – Mobiltelefoni.no

Gjerrigknarkens 3 tips til billige kontantkort

I tillegg bør du vurdere kontantkort dersom ungene dine skal få seg mobil. Barn trenger ikke abonnement med fri bruk av både det ene og det andre.

Ikke alle bruker mobilen til surfing, heftig ringing eller sms i tusentall. Noen vil ganske enkelt bare være tilgjengelig og bruke minst mulig penger. Da passer det kanskje like greit med et kontantkort?

Derfor skal abonnementet stå i barnets navn – Skolebarn – Klikk

Alt du trenger å vite om kontantkort | Mobiltelefoni.no

Barn og mobilbruk; Ekstra datapakker og forhåndsbetaling. Selv om tiden da man kjøpte fysiske kontantkort med skrapelodd-kode definitivt er over, …

Bruker du mobilen lite? Da kan kontantkort være en smart løsning for deg. Finn ut mer om kontantkortet og hvordan du lader det opp her!

15. mar. 2016 — – Et kontantkort gir best kontroll over forbruket, men hvis kontantkortet gir adgang til nettet kan barnet kjøpe inn-app tjenester i spill.

Keywords: kontantkort barn