Paintball barn

Barnebursdag med paintball – Highjump Event AS

Vi tilbyr som en av de eneste i Norge, paintball for barn. Barnemarkørene skyter med mindre trykk og benytter både mindre og mykere kuler.

Paintball barnebursdag, alt legges til rette for en feiring full av lek og moro, inkludert muligheten til å benytte det flotte strandområdet…

Paintball (barn) – ABC Racing

Vår innendørs paintballbane i gamle Moss bryggeri er en to-etasjers actionfylt krigssone på 500 kvm. Vi har markører både for barn og for voksne!

Innendørs paintball – Evasion.no

Hos Sniper Paintball avholdes en barnebursdag barna sent vil glemme! Super pris og spesialtilpasset alle barn fra 10 år og oppover, gutter som jenter.

Evasion tilbyr både innendørs og utendørs paintball i Moss og Fredrikstad startet opp i 2009 og tilbyr en actionfylt opplevelse for alle som har lyst til å prøve paintball. Paintball er perfekt til teambuilding, utdrikningslag, bursdag, barnebursdag og andre sosiale sammenhenger som julebord, firmafest og sommerfest

Barnebursdag – Evasion.no

Denne pakken kan bestilles for bursdager med barn fra 13-16 år. Er dere eldre, kan dere booke en av våre andre pakker. Klare for action?

Barnebursdag fra 10 år og opp – Sniper Paintball Drammen

Se under barn/ungdom Priser på aktiviteter for barn og ungdom. I alle våre utleiepakker inngår dress, maske, våpen, paintballbane og sikkerhetsgjennomgang …

Hos Sniper Paintball avholdes en barnebursdag barna aldri vil glemme! Paintball- spill innendørs med gummikuler får virkelig fart på bursdagen!

Hos oss kan dere spille innendørs-paintball – Megazone Oslo

Hos oss kan dere spille innendørs-paintball – Oslos kuleste barnebursdag

Bestilling · Utleie Priser · Kontakt oss. Paintball 12+ · Paintball 8+ · Laser Tag 5+ · Bursdag · Bursdag info. Bursdags Invitasjon.

Om gjengen har fylt 13 år og får lov til å spille hos oss, kan dere teste innendørs-piantball midt i Oslo sentrum. Vi sees!

Paintball – Dynamic Events AS i Asker

Paintball – Gladiator – Mormysterie – Femkamp – Teambuilding – utdrikningslag

Paintball Barn: Home

Home – Paintball Barn

Se hvor du kan spille paintball i Oslo!

Paintball Oslo – Se hvor du kan spille paintball i Oslo!

Paintball Oslo – Det er mange muligheter for å spille paintball i Oslo eller Akershus. Her ser du hvor du kan spille eller leie utstyr.

Treff Paintball – Paintball på Karmøy

Keywords: paintball barn