Solveig gulbrandsen barn

– Helt avgjørende at jeg kan ha med meg barna – Aftenposten

– Helt avgjørende at jeg kan ha med meg barna

12. jun. 2015 — Solveig Gulbrandsen har kombinert VM-spill med mammatid med Theodor (9) og Lilly (5) i Canada. Hun tror barna har en positiv innvirkning på …

Solveig Gulbrandsen har kombinert VM-spill med mammatid med Theodor (9) og Lilly (5) i Canada. Hun tror barna har en positiv innvirkning på den norske troppen. 

Solveig gulbrandsen: Lot barna smake på medaljen – Seher

Solveig gulbrandsen: Lot barna smake på medaljen

2. aug. 2013 — Lot barna smake på medaljen. Solveig Gulbrandsen reiste rett til familieferie etter det bitre EM-tapet. SMAKTE GODT: Som det naturligste i …

Solveig Gulbrandsen reiste rett til familieferie etter det bitre EM-tapet.

Solveig Gulbrandsen – Wikipedia

Solveig Gulbrandsen – Wikipedia

Solveig Ingersdatter Gulbrandsen (født 12. januar 1981 i Oslo) er en norsk tidligere fotballspiller, som er fotballekspert i TV 2.

– Jeg visste jeg måtte jobbe beinhardt, og jeg har gjort det

13. jun. 2015 — PÅ VEI TIL TRENING: Solveig Gulbrandsen med mannen Espen og barna Lilly og Theodor på landslagstrening i Ottawa.

Bare en gang siden hun debuterte i 1999 har Solveig Gulbrandsen stått over et mesterskap. Da gikk det skikkelig dårlig.

Fotballskole gjennom skjermen – Oppegård avis

Fotballskole gjennom skjermen

28. apr. 2020 — I Solveigs fotballskole på TV2 Sumo, får barn og voksne gode tips til øvelser … For Solveig Gulbrandsen er fotball en stor del av livet.

Hva skal man finne på i disse tider, når det ikke er fotball på TV, og treninger og fotball på løkka er helt annerledes enn man er vant til? I Solveigs fotballskole på TV2 Sumo, får barn og voksne gode tips til øvelser som er morsomme for store og små.

Solveig Gulbrandsen fikk en sønn – VG

8. jun. 2006 — Ektemann Espen Andreassen melder til Stavanger Aftenblad at alt står fint til med mor og barn. 25 år gamle Gulbrandsen satser på å være …

Torsdag morgen ble kvinnelandslagets Solveig Gulbrandsen mor til vesle Theodor.

Gravid norsk OL-helt legger opp – VG

14. des. 2010 — (VG) Solveig Gulbrandsen (29) er gravid og venter sitt andre barn. Nå har OL-mesteren bestemt seg for å legge opp.

(VG) Solveig Gulbrandsen (29) er gravid og venter sitt andre barn. Nå har OL-mesteren bestemt seg for å legge opp.

Nordstrands Blad | – Fotball bedre enn fjelltur – Nettavisen

Nordstrandsblad, Sport – Nordstrands Blad | – Fotball bedre enn fjelltur

23. feb. 2012 — Kun jenter. Solveig Gulbrandsen la opp som spiller i 2010 etter hun var gravid med sitt andre barn. Hun har etter det ønsket å sette mer fokus …

I tre dager fikk 20 jenter muligheten til å trene med den tidligere landslagsstjernen Solveig Gulbrandsen.

Solveig Gulbrandsen on Instagram

Solveig Gulbrandsen on Instagram: “90.000 barn har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol. De trenger å bli sett, derfor bidrar jeg i triksedugnad for @avogtil.no Sammen klarer vi 90.000 triksinger – ett for hvert barn.Råskinn? Litt rusten? Best uten ball? Hver triksing teller! ❤ #19triksinger”

352 Likes, 4 Comments – Solveig Gulbrandsen (@solagulbrandsen) on Instagram: “90.000 barn har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol.

352 Likes, 4 Comments – Solveig Gulbrandsen (@solagulbrandsen) on Instagram: “90.000 barn har en mamma eller pappa som drikker for mye alkohol. De trenger å bli sett, derfor bidrar jeg i triksedugnad for @avogtil.no Sammen klarer vi 90.000 triksinger – ett for hvert barn.Råskinn? Litt rusten? Best uten ball? Hver triksing teller! ❤ #19triksinger”

Keywords: solveig gulbrandsen barn