Statsministerens tale til barn

Tale til barn om Ukraina – regjeringen.no

3. mar. 2022 — Ikke nå heller, sier statsminister Jonas Gahr Støre i sin tale til alle barn i Norge om krigen i Ukraina.

– Hets og mobbing på grunn av hvor du kommer fra, er aldri greit. Ikke nå heller, sier statsminister Jonas Gahr Støre i sin tale til alle barn i Norge om krigen i Ukraina.

Barnas tale – UNICEF Norge

Taler og innlegg – regjeringen.no

Statsministerens innledning på pressekonferanse om strøm. 15.02.2023 Tale/innlegg Statsministerens kontor. Kjære alle sammen og velkommen til pressetreff.

Her finner du taler og innlegg av regjeringens politisk ledelse.

Selma Ibrahim leder barnas nyttårstale på NRK

Barnas tale | UNICEF

UNICEF inviterer alle barn i Norge til å sende inn video av sin tale! … og vist på NRK1 i forkant av Kongens og statsministerens nyttårstaler.

Vil du holde Barnas Tale? UNICEF inviterer alle barn i Norge til å sende inn video av sin tale!

Barnas Tale på NRK: Etterlyser flere talere fra Nordland

Se Embla (11) holde årets nyttårstale | UNICEF

4. jan. 2023 — … UNICEF Norge “Barnas nyttårstale”, hvor ett barn blir valgt ut til å holde sin nyttårstale på NRK, før Kongen og statsministerens taler.

Hvorfor dytte, når du kan klemme? Hvorfor banne, når du kan gi ros? Hvorfor hate, når du kan elske? Se hele Barnas nyttårstale her.

9. des. 2022 — På nyttårsaften taler hun på NRK1, i forkant av Kongens og … Statsministeren forteller Embla at han er opptatt av at barn i Norge får …

Barnas Tale på NRK: Etterlyser flere talere fra Nordland | UNICEF Norge

11. okt. 2022 — For fjerde år på rad skal et norsk barn holde tale til nasjonen, i forkant av Kongen og Statsministerens tale nyttårsaften.

For fjerde år på rad skal et norsk barn holde tale til nasjonen, i forkant av Kongen og Statsministerens tale nyttårsaften. I år sendes Barnas Tale på NRK, og initiativtaker UNICEF Norge etterlyser flere taler fra Nordland.

Keywords: statsministerens tale til barn